marți, 27 noiembrie 2012

DEMONUL DE CRISTAL - PROLOG, by Andreea

PENTRU CEI CARE NU CRED - CITITI ACESTE RANDURI

La cati dintre noi nu ni s-a intamplat macar o data in viata, aflandu-ne intr-o situatie dureroasa, sa ridicam invinsi din umeri spunand “DESTINUL”? La toti, macar o data…
Acelasi destin nemilos va supune la grele incercari vietile celor doua gemene, Isabella si Lara Swan. Daca vor invinge sau vor fi invinse depinde doar de ele.
Parasite de tatal lor la frageda varsta de doi ani, pentru prima data acestea gusta din pocalul destinului. Un an mai tarziu, Renee, mama acestora, moare ingenuncheata de durerea pricinuita de pierderea iubirii, lasand in urma sa un singur jurnal. 
Din acel moment incepe lupta celor doua surori cu capcanele nemilosului destin - Durerea, Neputinta, Infrangerea, Ura si Iubirea, acestea vor condimenta parcursul istoriei.
Neavand alte rude, dupa pierderea suferita, cele doua surori sunt preluate in cadrul unui centru de plasament. Destinul face ca dupa cativa ani, Lara sa intre in posesia jurnalului scris de mama sa. Aflarea adevarului declansaza o mare schimbare, transformand-o intr-o persoana dura, lipsita de sentimente. Aceasta durere avusese deasemenea si capacitatea de a o intari, reusind astfel sa isi protejeze in tot acest timp singurul lucru bun ce ii mai ramasese: pe sora sa, Bella. Cu trecerea anilor, aceasta personalitate pe care o adoptase prinsese radacini atat de adanci incat devenise o parte din ea. Afectata de povestea mamei sale, jurase sa nu iubeasca vreodata, ba mai mult, dispretuia ideea iubirii la fel de mult cum dispretuia barbatii, din cauza acestora isi pierduse mama si tot din aceasta cauza ajunsese ceea ce era acum. 
Ajunse la varsta majoratului, cele doua surori parasesc centrul de plasament, intorcandu-se in casa din care fusesera obligate sa plece cu foarte multi ani in urma.
Pe cont propriu, fara sa stie ce le rezerva viitorul, acestea pornesc pe drumuri total diferite, facand alegeri diferite.


12 comentarii:

Flory (^_^) spunea...

Hello,

In primul rand am sa ii urez Andreei "Multa bafta si inspiratie cu carul!"
Cat despre acest Prolog, tot ce pot zice este ca mi-a atras atentia si sper ca primul capitol sa apara cat mai curand. Subiectul este unul interesant si parca detine un mister aparte.

Bafta incontinuare si toate cele bune!

XOXO - Flory

Anonim spunea...

foarte interesat ,o tema superba .cand apare primul cap ?bafta q inspiratia

Anonim spunea...

foarte interesant FELICITARI.cand postezi urm cap?

Andreea spunea...

Merita sa continui !
Nu am mai intalnit ideea aceasta pana acum si chiar m-ai facut curioasa de modul in care vor decurge lucrurile .
Deci eu astept cu nerabdare primul capitol :D

Danny spunea...

Ana te-ai apucat iar de tradus!!!!!!!!!!! iuhu!!!! imi plac povestile tale,astept cu nerabdare primul capitol :*

Danny spunea...

Buna,am nevoie de parerea ta aici http://danieladiaryonlinedany.blogspot.com/2012/11/doar-daca-vreti-voi.html

Ana spunea...

Danny, nu. Nu traduc eu. Este un fic 100% romanesc scris de Andreea. Hai sa o sustinem.
* Primul capitol va fi postat in cateva zile...in functie de cum are si Andreea timp si inspiratie, tot asa voi posta si eu. Deci, nu depinde de mine...

Danny spunea...

Formidabil,astept cu nerabdare si spor la munca Andeeie cu scrisul si tie cu postatul

MARIANA RADOI spunea...

Suna cunoscut titlul...sau era ,,inima de cristal"? help me!La cate ficuri am citit.....Sper sa pot urmari postarile. Mult succes!

ellamirela spunea...

Cine scrie si/sau traduce ficuri twilight are toata sustinerea mea. Asa ca va urez succes!

Anonim spunea...

Andreea ai 100% sustinere si din partea mea. Inspiratie si timp sä fie , atunci !
Ana , ca intotdeauna , apreciez ceea ce faci si multumesc !
Vä pup ! Lavy .

Anonim spunea...

superb nu prea eram eu cititulla carti si reviste pt ca am un program care nu imi permite dar pot sa zik k pentru asta las orice si am timp sa il citesc foarte frumos iti acapareaza mintea sufletul tot e tare chiar felicitari.

Trimiteți un comentariu